Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: Свинячий биток, вода, сіль кухонна харчова, стабилизатори Е451,Е1422, крохмаль модифікований (кукурудза), згущувчі Е407а, Е415, тваринний білок (свинячий), посилювач смаку та аромату Е621, сироп глюкози (кукурудза), антиоксидант Е301, екстракти спецій (перець чорний,часник), коптильний ароматизатор, емульгатори Е433,Е260, ароматизатор смаженого м'яса, фіксатор кольору нітрит натрію.
Білки-15 г, Жири-14,0 г; Вуглеводи-0 г, сіль-2 г. Енергетична цінність-166 ккал.
ТУ У 15.1-25729541.005-2002
Склад: Свинячий биток, вода, сіль кухонна харчова, стабілізатори: Е451, Е1422 модифікований крохмаль (кукурудза), згущувачі: Е407а, Е415, тваринний білок (свинячий), посилювач смаку та аромату: Е621, сироп глюкози (кукурудза), антиоксидант Е301, екстракти спецій (перець чорний, часник), коптильний ароматизатор, емульгатори: Е433, Е260, ароматизатор смаженого м'яса, фіксатор кольору нітрит натрію.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки - 15 г, жири - 14 г, сіль - 2 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 695 кДж/166 ккал.
Умови та терміни зберігання: від 0°С до +6°С - 28 діб.
Країна походження сировини: Україна.
Балик «Гурман» має соковиту, пружну структуру та апетитний димний аромат, отриманий шляхом коптіння на суміші стружки вільхи та черешні. Підійде до вживання як самостійна страва, так і в складі закусок та салатів.