Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'якоть - цілісна безкісткова м'яка частина баранини. З м'якоті баранини можна приготувати: плов, шашлик, супи, чанахи, рагу, випічку. Бараняча м'якоть містить велику кількість білків, це ситне м'ясо відмінно зберігає свої властивості в відварному і тушкованому вигляді.
М'якоть баранини містить цінні, корисні для здорового функціонування організму, мінерали: калій, кальцій, магній, йод, фосфор, залізо, натрій і вітманіни Е, В, РР. Регулярне вживання баранини знижує ризики захворіти на атеросклероз. Баранина також рекомендована при дієтичному харчуванні за рахунок малого вмісту калорій і холестерину і буде корисна для всіх членів сім'ї - від маленьких до літніх. Існує безліч рецептів для баранячої м'якоті, вибирайте улюблені і експериментуйте з новими, а за м'ясом приходьте до нас.