Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: Свинина грудинка, вода, сіль кухонна, Е451, Е1422, модифікований крохмаль (кукурудза), Е407а, Е415, тваринний білок(свинячий),посилювач смаку та аромату Е621,сироп глюкози (кукурудза), антиоксидант Е301, екстракти спецій (перець чорний,часник), коптильний аромат, емульгатори Е433, Е260, аромат смаженого м'яса, фіксатор кольору нітрит натрію.
Білки-16,2 г; Жири-27,8 г; Вуглеводи-0 г; сіль-2 г. Енергетична цінність-317,8 ккал.
Грудинка свиняча – страва, яку готують у всьому світі, адже вона за лічені секунди додасть яскравого смаку вашому сніданку, обіду або вечері. Копчено-варена грудинка, приготована за класичною технологією, чудова як холодна закуска, підсмажена, в складі яєчні, супів та інших гарячих страв