Кількість
|
Вартість
|
||
|
Качина ніжка, приготована за технологією су-вид, – це справжнє гастрономічне задоволення. М’ясо качки томиться у вакуумі при низькій температурі, що дозволяє зберегти його соковитість, ніжну текстуру та насичений смак. Технологія су-вид зберігає вітаміни, поживні речовини та природну соковитість м’яса без зайвого жиру. Подавайте качині ніжки з пряним соусом, пюре з коренеплодів, карамелізованими овочами або ягідним соусом, який підкреслить багатий смак качки.
Склад: качина ніжка, сіль, олія соняшникова, часник, паприка, цибуля в порошку, петрушка, розмарин, орегано, чебрець, майоран.
Харчова цінність (на 100 г продукту):
Білки – 19,0 г.
Жири – 6,0 г.
Вуглеводи – 0 г.
Енергетична цінність – 145 Ккал.
Купити качину ніжку (су-вид) можна в магазинах Якім або на нашому сайті. Також пропонуємо доставку при замовленні великих партій. Гарантуємо свіжість та високу якість продукції!