Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це сало має багато назв в нашій колоритній та співучій мові. Це і генеральське і офіцерське, а ще раніше «Панське». Бо не кожен пан міг скуштувати – дорого. Таке сало виходить тільки, якщо свинку годували цукровим буряком, картоплею та кашами з молоком. Нарізавши тонкими скибочками і прикрасивши часточками часнику і кропом, це шедевр української кухні.
Офіцерське сало відрізняється тонкими прошарками м’яса, що робить його більш ніжним і соковитим. Проріз надає салу особливий зовнішній вигляд і насичує його смак, роблячи його чудовим варіантом для закуски. Якщо ви хочете купити сало з прорізом, то це чудовий вибір для домашніх застіль та святкових заходів. Воно може використовуватися як самостійна страва або додаватися до різних закусок і бутербродів.