Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свинячі ребра — це верхня частина грудинки, де є невеликий шар жиру, м’язовий шар і середня частина ребер. Завдяки своєму чудовому смаку, свинячі ребра при будь-якому способі приготування виходять дуже ароматними та смачними. Зі свинячих реберець можна приготувати безліч різноманітних страв, таких як квасолевий або гороховий суп, ребра на грилі, просто обсмажити їх на сковороді, тушковані або запечені ребра, з соусом або без нього. Найпростіший спосіб приготування ребер: добре промити їх, обсушити, натерти перцем і сіллю, а потім обсмажити. Для приготування ребер можна використовувати різноманітні приправи. Ідеальним вибором буде мед, який надасть м’ясу особливого смаку, гарного кольору та специфічного аромату.
Також свинячі ребра прекрасно поєднуються з різними маринадами. Маринувати ребра слід кілька годин, щоб м'ясо ввібрало всі смаки та аромати. Після цього їх можна запікати в духовці або на грилі до утворення хрусткої скоринки. Для тих, хто віддає перевагу більш м’якому м’ясу, свинячі ребра можна спочатку відварити або протушкувати, а потім обсмажити або запекти.