Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свинина задня частина — це великий шматок тазостегнової частини свинячої туші, без кісток і шкіри. М'ясо задньої частини позбавлене великої кількості жиру, має ніжну структуру і чудово підходить для будь-якого способу приготування. Його тушкують, смажать, запікають, маринують, солять, а також використовують для приготування шашлику, гуляшу та фаршу, соковитого і універсального, який ідеально підходить для таких страв, як котлети, тефтелі та фрикадельки. Варто пам'ятати, що правильна нарізка шматків безпосередньо впливає на м'якість готової страви. Завжди нарізайте поперек волокон, не бійтеся невеликих шматочків жиру — вони додадуть м'ясу більше соковитості.
Якщо вам потрібно купити універсальне м'ясо, яке підходить для найрізноманітніших способів приготування, задня частина свинини — чудовий вибір. Свинина із задньої частини завжди буде смачною і соковитою, будь то святкова страва чи звичайна вечеря.