Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свиняча лопатка розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки чудово підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику та інших м'ясних страв. М'ясо має яскраво виражений м'ясний смак і ніжну структуру. У м'ясі свинячої лопатки присутня невелика кількість жил, які в процесі термічної обробки стають еластичними і дуже м'якими. З цієї частини свинячої туші часто готують рагу, тушкують з грибами та овочами. Особливо добре свиняча лопатка у запеченому вигляді, фарширована різними начинками, вона чудово поєднується з сухофруктами, сиром, гострими соусами.
М'ясо з лопаткової частини — один із найзручніших і універсальних відрізків свинини. Воно підходить для різноманітних способів приготування і є продуктом високого попиту. Завдяки своїй доступній ціні та високій якості, свиняча лопатка користується популярністю як у повсякденній, так і у святковій кухні.