Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яловичий стейк Рибай - дуже вишукане і разом з тим, просте блюдо. Його можна побачити в меню будь-якого ресторану, як дорогого, так і бюджетного. Ті, хто цікавиться, як приготувати стейк Рибай вдома, будуть приємно здивовані тим, що рецепт стейка надзвичайно простий. Досить посолити, поперчити і обсмажити м'ясо, причому при будь-якого ступеня обсмаження смак буде чудовим. Головний секрет приготування цього ситного і смачного блюда полягає в правильному виборі шматка м'яса. Готується такий стейк з мармурової яловичини, причому шматок береться зі строго певного місця туші - з п'ятого по дванадцяте ребро. Мармурові жирові прожилки роблять такі шматки дуже зручними для обсмажування.