Якім - компанія, що займається м‘ясом з 2002 року, а  цікавитись м’ясом почали ще на початку буремних 90-х, коли про безпечність харчових продуктів ніхто не чув, ЄС не існувало, а супермаркети були лише в уяві українців. Ми були   в рядах на ринках, дивилися скрізь і думали: а чому так? Де гігієна? Де контроль безпечності продукції? А хто її вирощую та готує? І саме тоді ми зрозуміли - контроль якості продукції   та її безпечність - ось, що ми маємо зробити. І почалась наша   історія, історія складного шляху, мужнього характеру та ідеї.   Ми почали ретельно аналізувати виробників, фермерські   господарства, вивчати їх досвід, процедури контролю кормів,   годування тварин, температурних та гігієнічних режимів   обробки сировини та безліч інших факторів. Ми відвідали   безліч виставок, побували на різних господарствах та   виробництвах в Україні та Європі, вивчаючи їх досвід. І все   заради мети - безпечність та якість м‘яса та продуктів з нього.
 Тому ми знаємо про м‘ясо все! Ми позиціонуємо як Лабораторія М’яса, тому, що умови для зберігання та перероблювання продукції відповідають провідним світовим стандартам якості та безпечності. Ми одні з перших у Києві впровадили ХАССР та ISO-2200 (Системи Управління Безпечністю Харчових Продуктів) і постійно дотримуємось цих принципів у своїй роботі. Ми виготовляємо натуральні м‘ясні продукти та напівфабрикати, які на 100% складаються з м‘яса найвищої якості. Ми пишаємось нашою продукцією, і самі із задоволенням її споживаємо.
Нашими клієнтами є найкращі та найвибагливіші готелі, ресторани та кафе Києва та області. До того, нам довіряють приватні пологові будинки, дитячі садочки та школи. І це не дивно, адже системи контролю присутні на кожному з етапів: від забою до готової продукції та доставки споживачу. Ми з кожним днем вдосконалюємось і не плануємо зупинятися на досягнутому.

 

Приєднуйтесь до нас і переконайтесь, що ви обрали найкраще м'ясо разом з Якім.


Порівнюючи - обирають нас.


З повагою, ваша команда Якім.
Дякую, що ви з нами!