Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свинячі ребра - це верхня частина грудинки, в якій знаходиться трохи жиру, м'язовий шар і середня частина ребер. Завдяки своїм відмінному смаку свинячі ребра в будь-якому вигляді приготування виходять дуже ароматними і смачними.
Зі свинячих реберець можна приготувати велику кількість різних страв таких як: квасолевий або гороховий суп з ними, ребра на грилі, просто обсмажити їх на сковорідці, тушковані або запечені реберця, в соусі або без.
Найлегший спосіб приготування реберець: добре промити їх, просушити, натерти їх перцем з сіллю і після всього цього обсмажити.
Використовувати для приготування ребер можна використовувати різноманітні приправи. Ідеальним вибором буде мед, який додасть м'ясу особливого смаку, красивий колір і специфічний аромат.