Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чи знаєте ви, що качка — найжирніша з усієї домашньої птиці, навіть жирніша за гуску? Однак у ній є і нежирна частина — це качина грудинка. М'ясо качиної грудинки також сіре, а не біле, як у курки чи індички. Воно має дуже «м'ясний» смак, схожий на соковиту яловичину.
Качина грудинка — це делікатесна частина качки, яка має багатий, насичений смак і ідеально підходить для різноманітних кулінарних експериментів. Для того щоб максимально розкрити смак качиної грудки, рекомендується готувати її до стану середньої або слабкої прожарки як стейк. У такому вигляді м'ясо залишається соковитим і ніжним. Його можна поєднувати з різноманітними спеціями, фруктовими соусами, овочами та навіть ягодами, що робить страву незвичною і запам'ятовуваною.
Купити качині грудки можна в магазинах Якім або на нашому сайті. Ми також пропонуємо доставку при замовленні великих партій. Ми гарантуємо свіжість і високу якість продукції, що пройшла ветеринарний контроль.