Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свиний шніцель в паніровці – це класична страва європейської кухні, яка підкорює ніжним м’ясом і хрусткою золотою скоринкою. Відбірне свиняче філе нарізається тонкими шматочками, відбивається до м’якості та покривається апетитною паніровкою, завдяки якій при смаженні утворюється ароматна і хрустка скоринка. Шніцель готується з відбірної свинини, без зайвих добавок. Правильна технологія приготування зберігає м’якість м’яса, а панірування робить страву особливо апетитною. Підходить для смаження на сковороді, приготування у фритюр, запікання в духовці.
Склад: свинина (биток), панірувальні сухарі (панко), кухонна сіль, льєзон, чорний перець. Містить глютен.
Харчова цінність (на 100 г продукту):
Білки: 23 г.
Жири: 3,0 г.
Сіль: 0,6 г.
Енергетична цінність: 443,5 кДж / 106 Ккал.
Купити свиний шніцель в паніровці можна в магазинах Якім або на нашому сайті. Також пропонуємо доставку при замовленні великих партій. Гарантуємо свіжість та високу якість продукції!