Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свинина биток — це один з найпопулярніших і найсмачніших видів свинячого м’яса, яке беруть із корейки, розташованої вздовж хребта. У ньому мало жиру і сполучних тканин, тому цю частину зазвичай беруть для смаження. М'ясо виходить особливо ніжним при додаванні томатів, цибулі, і все це накриємо сирною шубкою і відправимо в духовку. Чудова страва, яка підійде до будь-якого гарніру і прикрасить святковий стіл.
Для приготування м'яса свинини на сковороді, в духовці або на грилі, биток свинини буде найкращим вибором для покупки. М'ясо багате на білок, вітаміни групи В, цинк та інші мікроелементи, необхідні для здоров'я організму. Завдяки низькому вмісту жиру, воно підходить як для повсякденних страв, так і для дієтичного харчування.