Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яловичина гомілка - це нижня частина ноги яловичої туші, яка містить кріплення і сухожилля. М'ясо гомілки відрізняється наявністю жил і великою кількістю сполучної тканини, ніж інша частина туші, через те, що м'язи на ногах у тварин піддаються постійно навантаженні. Саме тому страви з гомілки яловичої вважаються навіть не харчуванням, а скоріше ліками для всіх людей, які страждають захворюваннями опорно-рухової системи або мають проблеми з суглобами.
Крім колагену в цій частині м'яса знаходиться максимальна кількість цинку, який точно допоможе вашому організму боротися із забрудненнями навколишнього середовища, зміцнюючи вашу імунну систему. Через велику кількість сухожиль яловича голяшка є досить сухою і жорсткою, але якщо її протягом трьох-чотирьох годин протушкувати під кришкою на маленькому вогні, то м'ясо буде буквально танути в роті.