Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яловичий язик відноситься до субпродуктів I категорії. Це м'ясо в нашій країні здавна вважається делікатесом. Правильне приготування яловичого мови дасть ніжне, поживне і дуже смачна страва, а оскільки він практично не містить сполучної тканини, то добре засвоюється. За структурою цей продукт - суцільна м'яз, покрита жорсткою шорсткою оболонкою. Варити яловичий язик потрібно близько 3 годин, вибираючи велику каструлю, оскільки під час варіння він збільшиться в розмірі. З відвареного язика потрібно після варіння зняти шкірку. У домашніх умовах з цього делікатесного м'яса можна готувати холодні і гарячі страви - язик яловичий відварний, жульєн, заливне з язика і інші смачні і корисні дієтичні страви.